Tietoa yrityksestämme

Biobotnia Oy on reissannut siirrettävän pelletointikoneensa kanssa myös messuilla ja tehnyt siellä näytösluontoisesti pellettiä oljesta.

Biobotnia Oy Etelä-Pohjanmaan Jalasjärvellä toimiva energia-alan yritys. Yrityksemme perustettiin vuonna 2009, jolloin alunperäinen tarkoituksemme oli ryhtyä jalostamaan peltobiomassoista eli korsipohjaisista raaka-aineista uusituvaa energiaa pelletoimalla. Näiden todella nopeasti uusiutuvien viljakasvien olkien pelletoinnin  ohella olemme tehneet pellettiä myös ruokohelpistä,  kuivasta heinästä ja puupohjaisista raaka-aineista yrityksemme itse kehittelemällä mobiililla pelletointilaitteella. Biobotnia Oy on saanut siirrettävälle pelletointikoneelleen mallisuojat.

 

Biobotnia Oy menee siirrettävän pelletointikalustonsa kanssa sinne, missä raaka-aineet ovat. Näin vältytään turhilta raaka-aineen maantiekuljetuksilta. Pelletoidun korsibiomassan tilavuus pienenee noin 6-7 kertaisesti. Viljanolki on sivutuote, jota syntyy ruuantuotannossa, joten olkipelletti ei ole pois elintarvikeketjusta, eikä tämän energiamuodon tuottaminen pilaa vesistöjä.

Biobotnia Oy palvelee Sinua mielellään pelletointiasioissa. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

 

Biobotnia Oy / Harri Honkavaara

+358 40 509 4472

sähköposti: biobotnia (at) netikka.fi

Fax: 06 457 2160

Y-tunnus: 2279938-6

Arkistossa